MASOVNA PUCNJAVA U ČUVENOM BARU: Penzionisani policajac pratio ženu, pa IZREŠETAO redom prisutne - još jedan jezivi masakr u Americi

Autor:

Svet

24.08.2023

06:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj bar gde se dogodio masakr je popularno okupljalište bajkera od 70-tih godina prošlog veka.

MASOVNA PUCNJAVA U ČUVENOM BARU: Penzionisani policajac pratio ženu, pa IZREŠETAO redom prisutne - još jedan jezivi masakr u Americi

Foto: Tanjug/AP

Najmanje četiri osobe su ubijene, a pet je ranjeno u masovnoj pucnjavi koja se sinoć desila u čuvenom bajkerskom baru u Trabuko Kenjonu kod Los Anđelesa, saopštila je policija.

Policija je oko pola osam uveče odgovorila na poziv iz bara Cook’s Corner. Na mestu događaja, zatekli su jezivi prizor masakra.

Dva anonimna izvora iz LA Times-a su izjavila da je ubica bio penzionisani policajac iz okruga Ventura. Meta ubice je bila njegova odbegla žena. Izgleda da je pratio svoju ženu do bara i otvorio vatru prema masi ljudi.

Senator Dejv Min izrazio je svoje saosećanje i rekao da mu je "srce slomljeno" nakon vesti o ovom masovnom ubistvu.

- Moje srce je slomljeno zbog porodica i voljenih osoba žrtava ove pucnjave.

Bar "Cook’s Corner" je poznato okupljalište bajkera još od 70-tih godina prošlog veka.

Ovo je samo još jedan tragičan incident masovnog ubistva u Americi, još uvek nema detaljnijih informacija o ovom napadu, kao ni to gde se trenutno nalazi ubica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading