STRAVIČNA DRAMA DOBILA EPILOG: Nakon tela dečaka (5), pronađen i otac u Dunavu? Muškarac brutalno maltretirao ženu, pa oteo dete!

Autor:

Svet

14.08.2023

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je u Dunavu pronađeno i telo muškarca pa se veruje da se radi o ocu deteta.

STRAVIČNA DRAMA DOBILA EPILOG: Nakon tela dečaka (5), pronađen i otac u Dunavu?  Muškarac brutalno maltretirao ženu, pa oteo dete!

Foto: Tanjug/AP

U subotu je u Dunavu u Beču pronađeno telo petogodišnjeg dečaka koji je, navodi austrijski Krone Cajtung, nestao nakon što je 41-godišnji dečakov otac, prema sumnjama policije, čekićem teško povredio 39-godišnjakinju, bivšu suprugu i dečakovu majku.

Danas je u Dunavu pronađeno i telo muškarca pa se veruje da se radi o ocu deteta, prenosi Blic.

Prošle nedelje muškarac star 41 godinu nije vratio sina nakon što je proveo s njim neko vreme, a potom je zapretio bivšoj supruzi oružjem, pa ju napao i izudarao čekićem.

Žena je zadobila teške povrede u području ramena, lica i glave. Muškarcu poreklom iz Liberije je još ranije bio zabranjen pristup bivšoj supruzi.

Dečak je smatran nestalim sve do subote, kada je njegovo telo pronađeno u Dunavu u bečkom okrugu Floridsdorf.

- Još ne znamo koliko je dugo telo bilo u reci. Obdukcija će se brzo obaviti - izjavio je portparol policije Matijas Šuster.

Nije isključen nasilni zločin, dečak je možda utopljen, objavio je Krone Cajtung.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading