DANIJELU PRETI SMRTNA KAZNA: Rasvetljava se klupko stravičnog zločina na Tajlandu, DUPLO STARIJEG ljubavnika RASKOMADAO iz ovog razloga

Autor:

Svet

08.08.2023

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin dvoje španskih glumaca Danijel Sančo Brončalo uhapšen je na Tajlandu zbog sumnje da je ubio i raskomadao kolumbijskog hirurga Edvina Arijeta Arteagu (44), na turističkom ostrvu Ka Pangan, saopštila je policija.

DANIJELU PRETI SMRTNA KAZNA: Rasvetljava se klupko stravičnog zločina na Tajlandu, DUPLO STARIJEG ljubavnika RASKOMADAO iz ovog razloga

Foto: Printscreen Twitter

Komandant policije provincije Surat, Tani Saranju Čamnanrat, rekao je danas da je motiv ubistva verovatno lični odnos između osumnjičenog i žrtve.

 

 

Sančo je optužen za ubistvo sa predumišljajem za koje je moguća smrtna kazna, kao i za prikrivanje tela, preneo je AP.

Detalji ubistva pojavili su se krajem prošle sedmice kada su tajlandski mediji objavili da su plastične kese u kojima su bili delovi tela čoveka, koga je policija kasnije identifikovala kao Arijeta, pronađene na deponiji na ostrvu Koh Phagnan.

 

Policija je saopštila da je Sančo došao da prijavi nestalu osobu nakon što su delovi tela pronađeni i da je potom priveden.

 

On je kasnije priznao da je ubio i raskomadao Arijetu, a zatim bacio delove tela na deponiju i u more, iako je negirao da je to uradio s predumišljajem, navela je policija.

 

Tajlandski mediji su objavili da je policija rekla da je Sančo, koji je došao na Tajland na odmor, rekao vlastima da je sa žrtvom bio u romantičnoj vezi i da je pokušao da raskine, što je žrtva odbila.

 

Na snimku sigurnosne kamere koji su emitovali tajlandski mediji, snimljenom dan pre nego što su delovi tela pronađeni, vide se Sančo i Arijeta zajedno na motoru. Šef regionalne policije rekao je javnom emiteru PBS da je Sančo viđen kako kupuje nož, kese za smeće i sredstva za čišćenje pre Arijetine smrti.

 

Mediji navode da je Sančo sin Rodolfa Sanča i Silvije Brončalo, poznatih španskih glumaca. Španska ambasada u Bangkoku saopštila je da je upoznata sa zločinom u koji je umešan jedan Španac, ali je odbila da da dalje informacije zbog zakona o zaštiti podataka.

 

Ministarstvo spoljnih poslova Kolumbije objavilo je na svojoj veb stranici u nedelju da zahvaljuje tajlandskoj policiji na istrazi i da pruža pomoć porodici žrtve. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading