POLICIJA I DALJE TRAGA ZA POČINIOCEM: Stravični detalji svirepog ubistva transrodne Kubanke u Grčkoj, stan bio PUN KRVI, telo puno POVREDA

Autor:

Svet

12.07.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasti i dalje tragaju za počiniocem svirepog ubistva 46-godišnje Kubanke Ane Ivankove, koja je bila poznata kao Ivanka, u Grčkoj, i to putem kontakata koje je imala u danima pre smrti.

POLICIJA I DALJE TRAGA ZA POČINIOCEM: Stravični detalji svirepog ubistva transrodne Kubanke u Grčkoj, stan bio PUN KRVI, telo puno POVREDA

Foto: Printscreen Instagram

Policija istražuje motiv ubistva, a kako bi pronašli poslednjeg gosta koji je bio u Ivankinom stanu, sada je u toku pregledanje snimaka sa sigurnosne kamere koja se nalazi u kući preko puta hotelskog ulaza, piše Prototema.

 

U poslednjoj objavi na društvenim mrežama, Ana, je postavila fotografiju sa plaže i policija prema toj objavi traži vreme smrti.

 

Šta je obdukcija pokazala?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivankova (@avocaqueen)

Prema izveštaju sa obdukcije uzrok smrti transrodne žene Ane Ivankove, koja se u Grčkoj predstavljala kao Ivanka, je hemoragični šok – žrtva je zadobila više povreda po glavi, a procena je da su dve ubodne rane na vratu bile smrtonosne. Takođe, po leđima ima tragove koji liče na ogrebotine ili udarce. Policija smatra da je njena smrt bila mučna.

 

Prema poslednjim informacijama, njen stan je bio pun krvi, prenosi Nova.rs.

Ko je bila Ana Ivankova?

Ova Kubanka bila je poznata aktivistkinja LGBTQIA+ zajednice. Učestvovala je na poslednjoj „Paradi ponosa“ u Atini.

Došla je u Atinu pre osam godina, a bila je poznata i po nastupima u dreg klubu „Koukles“.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading