VELIKA GREŠKA DŽOA BAJDENA! Bivši analitičar CIA ukazao na propust u postupanju američkog lidera

Autor:

Svet

07.05.2023

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bajden nikada nije imao kvalitete svetskog lidera, a informacije prenosi strašno loše. Кombinacija ovih faktora čini situaciju oko napada u Moskvi izuzetno opasnom.

VELIKA GREŠKA DŽOA BAJDENA! Bivši analitičar CIA ukazao na propust u postupanju američkog lidera

Foto: Tanjug/AP

Bivši analitičar CIA oštro je ukazao je na veliku grešku u postupanju američkog lidera Džozefa Bajdena.

Ceo svet je uveren da SAD stoje iza napada dronom na Кremlj zbog lošeg rukovodstva američkog predsednika Džozefa Bajdena, rekao je bivši analitičar CIA Fred Flejc u jednom intervjuu, prenosi Informer pisanja Ria.ru.

- Prošle nedelje sam dao intervju jednoj od bliskoistočnih televizijskih kuća i tokom intervjua su sproveli anketu. Više od 80 odsto gledalaca mislilo je da iza ovoga (napada) stoji Vašington - rekao je Fleic.

Po njegovom mišljenju, Bajden nikada nije imao kvalitete svetskog lidera, a informacije prenosi strašno loše. Кombinacija ovih faktora čini situaciju oko napada u Moskvi izuzetno opasnom.

Ekspert je zaključio da ako je cilj ovog terorističkog napada bio pokušaj ubistva ruskog predsednika  Vladimira Putina , onda su ga planirale i izvele "prave budale".

Кijevski režim je u noći 3. maja pokušao da sa dva drona napadne rezidenciju šefa države u Кremlju. Uređaji su stavljeni iz pogona uz pomoć radarskih sistema za ratovanje, povređenih nije bilo. Кremlj je napad nazvao terorističkim aktom i pokušajem atentata, koji podržavaju Sjedinjene Države .

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading