NAJGLASNIJI DEMOKRATA I NJIHOV FINANSIJER OSUĐEN NA 16 GODINA, ZAŠTO SE NE PRIČA O TOME: Tramp o opštoj cenzuri afere Vajnstin, Tviter ga razapeo

Autor:

Svet

24.02.2023

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji predsednik SAD Donald Tramp upitao je zbog čega je informacija o tome da je osuđeni Vajnstin bio jedan od najistaknutijih članova Demokratske partije potpuno izostavljena iz izveštavanja o ovoj aferi.

NAJGLASNIJI DEMOKRATA I NJIHOV FINANSIJER OSUĐEN NA 16 GODINA, ZAŠTO SE NE PRIČA O TOME: Tramp o opštoj cenzuri afere Vajnstin, Tviter ga razapeo

Foto: Tanjug/AP

Donald Tramp se ostrvio na generala Marka Milija

Donad Tramp, nekadašnji predsednik Amerike skrenuo je pažnju na to da je priča o aferi Vajnstin i izveštavanje o istoj nepotpuno, budući da niko ni u tragovima ne spominje činjenicu da se radilo o jednom od najglasnijih demokrata i njihovih najvećih finansijera.

- Mega finansijer Demokrata i Obamin i Klintonov drugi, Harvi Vajnstin, osuđen je na 16 godina. Zbog čega jedan od najglasnijih demokrata i možda njihov najveći finansijer ikada ode u zatvor, a taj deo informacija bude izostavljen iz svih objava o tome - upitao je Tramp na svom zvaničnom Instagram nalogu.

 

 

Naravno, ovo je izazvalo oštru diskusiju među Trampovim pratiocima, koji su aferu Vajnstin poredili sa aferom Epstajn, sugerišući nekadašnjem američkom predsedniku i to da se zvanična politika stranke ne mora poklapati sa postupcima i stavovima njenih donatora.

Bilo je i brutalnijih komentara, u kojima su Trampu poručivali da je "potpuni idiot", kao i to da "je potpuno smešno da on sebi daje za pravo da komentariše ovu situaciju".

Foto: shutterstock

Harvi Vajnstin

Podsetimo, Harvi Vajnstin, bivši holivudski mogul koji već služi 23-godišnju zatvorsku kaznu u Njujorku, osuđen je u Los Anđelesu na dodatnih 16 godina zatvora zbog optužbi za silovanje i seksualni napad.

U optužbama se navodi da je kriv za napad na bivšu manekenku i glumicu, koja se u sudu predstavila kao N. N. osoba, koju je silovao u hotelu u Los Anđelesu u februaru 2013. godine. Vajnstin koji je suosnivač producentske kuće "Miramaks" služiće novu kaznu pošto mu se okonča 23-godišnja kazna za seksualni napad u Njujorku.

Pre izricanja kazne, Vajnstin je nastavio da negira krivicu, nazivajući slučaj „nameštaljkom".

- Tvrdim da sam nevin. Nikada nisam silovao ili seksualno zlostavljao. Nikad nisam poznavao ovu ženu, a činjenica je da ona mene ne poznaje. Ovde se radi o novcu.Molim vas, nemojte me osuđivati na doživotni zatvor. Ne zaslužujem to - na suđenju je izjavio Hari Vajnstin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading