DA LI JE ŠOJGU ZAISTA IMAO SRČANI UDAR? Misterija zdravstvenog stanja ruskog ministra odbrane! Viđen kako šepa i sakriva ruku! (VIDEO)

Autor:

Svet

21.12.2022

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kremlj je ranije negirao navode da je ruski ministar imao srčani udar.

DA LI JE ŠOJGU ZAISTA IMAO SRČANI UDAR? Misterija zdravstvenog stanja ruskog ministra odbrane! Viđen kako šepa i sakriva ruku! (VIDEO)

Foto: Printscreen Twitter/ Anton Gerashchenko

Ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu viđen je kako šepa kroz dvoranu u prestonici Belorusije, nekoliko meseci nakon što je Kremlj negirao da je doživeo srčani udar.

Šojgu dok je otežano hodao u Palati nezavisnosti u Minsku sve vreme držao desnu ruku u džepu. Nije odmah dato nikakvo objašnjenje za njegovo stanje, prenosi Dejli mejl.

On se pridružio Putinu u Minsku, gde je predsednik bio u svojoj prvoj poseti posle tri godine "bliskom savezniku", beloruskom lideru Aleksandru Lukašenku.

 

 

Ruskom lideru se u poseti pridružio i ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov.

Putinova poseta radi razgovora sa beloruskim predsednikom bila je usmerena na produbljivanje njegovih veza sa Belorusijom u vreme kada se ruska vojska bori u invaziji na Ukrajinu.

Kremlj je godinama pokušavao da produbi integraciju sa Belorusijom, koja se oslanja na Moskvu za jeftinu naftu i zajmove, ali Lukašenko se do sada opirao direktnom ujedinjenju sa Rusijom uprkos tome što je bio ključni saveznik u ratu.

U aprilu su počele da kruže glasine o Šojguu kada se činilo da je nestao, a neki su sugerisali da je ministar odbrane doživeo "težak srčani udar" - tvrdnja koju je kasnije demantovao Kremlj.

 




 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading