SERGEJ ŠOJGU IMAO JAK INFARKT?! Britanski mediji podigli veliku prašinu, GOVORI SE O RAZNIM UZROCIMA SRČANOG UDARA!

Autor:

Svet

14.04.2022

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu iznenada je doživeo razoran srčani udar, pišu britanski mediji pozivajući se na tvit rusko-izraelskog biznismena Leonida Nevzlina.

SERGEJ ŠOJGU IMAO JAK INFARKT?! Britanski mediji podigli veliku prašinu, GOVORI SE O RAZNIM UZROCIMA SRČANOG UDARA!

Foto: Tanjug/AP

- Vest iz mojih izvora u Moskvi: Šojgu je ispao iz igre, može postati invalid ako preživi. Iznenada je dobio jak srčani udar, na intenzivnoj je nezi, priključen je na aparate. Priča se i o raznim uzrocima infarkta - rekao je Nevzlin, prenose ukrajinski mediji.

 

 

On takođe naveo da je “uhapšeno 20 generala Ministarstva odbrane.  

- Ovde je sve jasno - totalna pronevera sredstava za pripremu novog ukrajinskog rukovodstva i stanovništva za svečani skup armije oslobodilaca iz Rusije. Od 2014. oko 10 milijardi dolara koje je Putin izdvojio za pripremu blickriga u Ukrajini je ukradeno - piše Nevzlin.

 

 

Nevzlin je ukazivao da se protiv Arkadija Dvorkoviča priprema krivični postupak, dodajući da su Dvorkovič i njegova supruga uspeli danas da napuste Rusiju.

- Oni su u Dubaiju. Upravo stigao. Čekamo vesti o zločinima Putinovog režima - naveo je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading