NEŠTO SE ČUDNO DEŠAVA IZA ZIDINA KREMLJA! Oglasila se "Putinova lutkica" i izazvala zemljotres: EVO O ČEMU JE REČ!

Autor:

Svet

25.09.2022

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavna urednica ruske televizije "Raša tudej" pridružila se plejadi državnih funkcionera koja je otvoreno kritikovala način sprovođenja mobilizacije koju je nedavno obelodanio šef Kremlja Vladimir Putin.

NEŠTO SE ČUDNO DEŠAVA IZA ZIDINA KREMLJA! Oglasila se "Putinova lutkica" i izazvala zemljotres: EVO O ČEMU JE REČ!

Foto: Tanjug/AP

Simonijanova se ovim povodom oglasila na Tviteru i iznela konkretan slučaj.

- U Volgogradskoj oblasti mobilisan je 63-godišnji potpukovnik s dijabetesom i cerebralnom ishemijom. Uprkos dijagnozama, lekarska komisija ga je proglasila sposobnim za službu i poslala ga na obuku i školovanje u vojnu jedinicu - napisala je.

 

 

Kako je Republika već pisala, Simonijanova, koju u Zapadnim medijima označavaju kao "Putinovu čeličnu lutkicu", nije jedina koja se pobunila zbog mobilizacije.

Inače, ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov je u Njujorku na pitanje o ubrzanom odlivu Rusa iz zemlje nakon odluke o mobilizaciji, odgovorio:

- Sloboda kretanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Taraba starija od amerike

25.09.2022 15:36

U vasim glavama svaki dan je zemljotres

Mrda

25.09.2022 18:19

Pa i kod nas su 99 god, bezali u druge zemlje da ne ratuju protiv Nato,,, prvi medju njima bivsi ubijeni premijer,, koji je pozivao na jace udare Nsto snaga,, da bi smenili vlast a on Dosao na mesto premijera,,, kako doso tako otiso,,, ,,,