DMITRIJ MEDVEDEV OTKRIO ŠTA ĆE OSTATI OD UKRAJINE: Ovako će izgledati buduće granice (FOTO)

Autor:

Svet

27.07.2022

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev na svom Telegram kanalu okačio je dve mape Ukrajine.

DMITRIJ MEDVEDEV OTKRIO ŠTA ĆE OSTATI OD UKRAJINE: Ovako će izgledati buduće granice (FOTO)

Foto: Printskrin: YOutube

Zamenik predsedavajućeg Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev na svom Telegram kanalu okačio je dve mape Ukrajine jednu pre rata 24. februara i jednu prema njegovim tvrdnjama posle završetka rata, odnosno ono što će po njemu ostati od Ukrajine.

Foto: printskrin/telegram

 

Obe mape Medvedev koji je poznat po provokativnom pisanju postova na Telegramu najverovatnije je stavio kao vid provokacije, piše Kurir.

- U mozgu predsednika Ukrajine, pogođenog psihoaktivnim supstancama pojavila se sledeća slika svetle budućnosti njegove zemlje. Slika 1 kako zapadni analitičari smatraju da će tako biti i slika 2, kako će zaista biti - napisao je Medvedev.

Foto: printskrin/telegram

 

Medvedev je poznat po tome što često koristi aplikaciju Telegram kako bi podelio svoje, za Zapad, kontroverzne stavove i izjave.

Proteklog dana je upozorio da stiže zima, i to one koji na sve načine pokušavaju da ostanu dosledni sankcijama uvedenim Rusiji.

Republika

Foto: printskrin/telegram/dmitri medvedev

Objava na Telegramu

-Niko nije otkazao zimu, a alternativna snabdevanja gasom, naftom i ugljem su skupa ili jednostavno nerealna - rekao je bivši predsednik Rusije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading