Srbin i Bosanac HARALI ITALIJOM, otkrila ih TETOVAŽA: U Firenci usred bela dana izneli DRAGULJE i NOVAC, snimila ih kamera!

Autor:

Svet

29.06.2022

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimci sa nadzornih kamera pomogli u hvatanju lopova koji su harali Italijom, u njihovim kućama pronađena ukradena roba.

Srbin i Bosanac HARALI ITALIJOM, otkrila ih TETOVAŽA: U Firenci usred bela dana izneli DRAGULJE i NOVAC, snimila ih kamera!

Foto: Shutterstock

Uhapšeni lopovi su poreklom Srbin i Bosanac, jedan ima 50 a drugi 55 godina, i kako se ispostavilo, pljačka za koju se terete nije jedina koju su preduzeli.

Njihova uža specijalnost bila je upadanje u kuće dobrostojećih Italijana, iz koje su iznosili dobar plen. 

Ovaj dvojac "brzih prstiju" uhapšen je u brzoj poteri, nakon upada u kuću u Vado di Valjija, naselju u okrugu italijanskog grada Frozinone, a nakon hapšenja uz ovo delo, osumnjičeni su za još jedan upad.

Naime, Srbin i Bosanac su, 12. juna upali razvalivši vrata u kuću u Rifrediju, u Firenci usred bela dana i izneli dragulje i novac, a ono što ih je odalo su bili snimci nadzornih kamera.

Specijalni istražitelji, koji su radili na ovom slučaju, pregledom nadzornih snimaka otkrili su koje vozilo u krađi je poslužilo lopovima, i uočili tetovaže, na osnovu kojih su identifikovali počinioce.

Nakon 12. juna, policija je pronašla automobil bandita, parkiran u Vado di Valjija, a njih dvojica samo što su izašli iz kuće koju su tek opljačkali, sa malo skromnijim plenom.

Pretresom kuća u kojima su živeli Srbin i Bosanac otkriveno je još ukradene robe iz krađe koju su počinili sredinom juna.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading