ŠOKANTNI DETALJI IZ BELE KUĆE: Tramp držao katanac na vratima sobe, urlao na osoblje, a sad im je zabranio i telefone!

Autor:

Svet

04.01.2018

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bela kuća će od sledeće nedelje uvesti zabranu korišćenja ličnih mobilnih telefona zaposlenima i posetiocima u Zapadnom krilu, saopštila je portparolka Bele kuće, Sara Hakabi Senders.

RepublikaFoto: pixabay.com
Bela kuća je postala mesto intriga i ne tako normalnih dešavanja

Sendersova objašnjava da je odluka doneta ne zbog zabrinutosti u vezi sa curenjem informacija, već zbog bezbednosti, prenosi AP.

Kako je rekla, svi zaposleni će morati da obavljaju svoj posao na telefonima koje im izdaje Vlada SAD, dok će na ulazu u Zapadno krilo Bele kuće postojati ostava za lične mobilne telefone.

Ovo nije prvi slučaj bizarnog ponašanja koje dolazi iz Bele kuće.

Naime, Donald Tramp toliko strahuje za sebe da jede samo čizburger iz Meka, menja sam posteljinu i redovno urla na osoblje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp je potpuno vam sebe i živi u hroničnom strahu od trovanja i izdaje

Tako su svi detalji nenormalnog ponašanja otkriveni u knjizi  o prvoj godini mandata u Beloj kući, a pogledajte i šta se sve krije iza vrata Trampove rezidencije:

Američki predsednik i njegov bivši glavni saradnik Stiv Banon bili su toliko bliski da su gotovo svaki dan večerali zajedno oko 18.30, otkriva eksplozivna knjiga, prenosi jutarnji.hr.

Ukoliko dvojica prijatelja nisu zajedno večerala, Tramp bi se povukao u svoje odaje, gde je navodno jeo čizburgere u krevetu, gledao televiziju i prijateljima se na telefonu žalio kako nikom ne veruje i da mu svi žele zlo. Čizburgere nije jeo zato što mu se sviđa meso, već zbog straha od trovanja.

Tramp je osoblju naredio da ne dira ništa, naročito njegovu četkicu za zube, zbog paničnog straha da bi mogao da bude otrovan

Autor knjige Majkl Volf tvrdi da je Tramp naredio da mu se postave još dva ekrana u spavačoj sobi dok nije došla Melanija sa sinom. 

Takođe tvrdi da je Tramp stavio katanac na vrata svoje sobe u prvim danima administracije, pa je histerisao na osoblje kada bi ušli da promene posteljinu bez njega.

- Ako je moja majica na podu, to je zato što želim da ostane na podu, navodno im je Tramp govorio.

Tramp se prijateljima na telefon takođe žalio zbog naslovnice časopisa "Tajm" na kojoj je Stiv Banon okarakterisiran kao predsednik u senci.

- Šta misliš koliko uticaja na mene ima Stiv? Nikakvog! - urlao je Tramp na telefon.

Knjiga Majkla Volfa "Vatra i bes: "Unutar Trampove Bele kuće" sadrži više od 200 intervjua sa samim predsednikom SAD-a, njegovim užim krugom i osobama iz američke administracije. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading