RASEKAO JE GRUDI ČOVEKU I POJEO MU SRCE! Stravičan snimak prenerazio svet, ovo je nešto najbrutalnije što je ikada viđeno, a sve zbog inicijacije! (FOTO, VIDEO)

Autor: Republika

Svet

15.02.2022

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeziva praksa povezuje se sa zloglasnim meksičkim narko-bandom Kartel novije generacije Halisko (CJNG) koju predvodi Nemesio "El Menčo" Oseguera Servantes.

RASEKAO JE GRUDI ČOVEKU I POJEO MU SRCE! Stravičan snimak prenerazio svet, ovo je nešto najbrutalnije što je ikada viđeno, a sve zbog inicijacije! (FOTO, VIDEO)

Foto: Printscreen

Jeziv snimak inicijacije u kartel zgrozio je čitav svet

Jedan od najbrutalnijih narko-kartela na svetu navodno primorava regrute da jedu srca rivala direktno iz njihovih grudi na jezivoj ceremoniji inicijacije.

Naime, zloglasna meksička narko-banda, koja se zove Kartel novije generacije Halisko (CJNG), objavila je mučan snimak jednog od svojih članova kako brutalno ubija jednog čoveka, a zatim mu iz grudi vadi organ i trpa ga u usta dok oko njega lipti krv. Monstruozni zločin se, kako navode mediji, dogodio u državi Zakatekas prošlog meseca.

- Žrtva je pripadnik suparničkog klana Sinaloa - navodi britanski San i iznosi detalje snimka koji je previše brutalan da bi bio objavljen u celosti. 

- Nasilnik počinje da grize velike komade srca, a zatim se pretvara da ga nudi ubijenom da ga proba, dok drugi član seče drugi leš u pozadini. Žrtvi su bile vezane ruke, a grudi su joj rasečene - prenosi San, dok bezbednosni analitičar i stručnjak za meksičke kartele dr Robert Džej za Dejli bist otkriva pozadinu inicijacije.

Brutalna ceremonija verovatno je imala za cilj da uplaši članove Sinaloa bande - kartela koji je nekada vodio narko-bos El Čapo - naveo je Bunker i naglasio kako je jasno da je snimak napravila jedinica CJNG.

 

 

Brutalna iživljavanja nad članovima rivalskih gangstera su deo kartelske "škole terora" koja je pokrenuta 2015. Tada je rečeno da se ta grozna praksa koristi kao sredstvo za iskorenjivanje krtica i testiranje lojalnosti novih regruta.

Alfredo Kastiljo, federalni komesar za bezbednost u državi Mičoakan u Meksiku, rekao je još te godine da su se bizarni rutali kretali od rasparčavanja ljudi, do konzumiranja srca, ali i drugih organa.

Inače, regruti CJNGse usavršavaju kroz ekstremni borbeni kurs koji uključuje učenje kako da koriste oružje i kako da postave tajne lokacije širom Zakatekasa. U roku od tri do četiri meseca, oni su navodno primorani da jedu ljudsko meso i bivaju poučeni kako da odseku prste na rukama i nogama - omiljena tehnika mučenja kartela za ispitivanje rivalskih bandi.

 

 

Jedan bivši član monstruozne organizacije rekao je za Dejli bist da se inicijacija dešava pred šefom.

- Imate izbor koji organ ćete pojesti. Ne smete imati bilo kakve reakcije, niti povraćati jer ćete u tom slučaju biti pretučeni - otkrio je on i dodao kako su regruti često naterani da spavaju pored leševa danima kako bi izgubili emocije.  

- Svako ko je uhvaćen da krši pravila biva brutalno ubijen - rekao je on. 

 

CJNG je jedna od najvećih i najistaknutijih bandi u Meksiku i Portoriku, a predvodi je Nemesio "El Menčo" Oseguera Servantes.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading