POVREDITI ŽENU JE UVREDA ZA BOGA: Papa Franja u novogodišnjoj poruci stao u zaštitu lepšeg pola

Autor:

Svet

01.01.2022

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U svojoj novogodišnjoj poruci papa Franja je apelovao da se zaustavi nasilje nad ženama, navodeći da je to uvreda za Boga.

POVREDITI ŽENU JE UVREDA ZA BOGA: Papa Franja u novogodišnjoj poruci stao u zaštitu lepšeg pola

Foto: Tanjug/AP

Papa Franja

Papa Franja je u Bazilici Svetog Petra rekao da su žene te koje donose novi život na svet i da nas upravo one drže na okupu.

- Hajde svi da uložimo veće napore kako bismo podržali majke i zaštitili žene - rekao je papa.

Istakao je da je mnogo slučajeva nasilja nad ženama.

- Povrediti ženu je uvreda za Boga, koji je preko žene došao među nas, ne preko anđela, ne direktno, već preko žene - rekao je papa, piše Gardijan.

Ovo nije prvi put da ovaj poglavar Rimokatoličke crkve govori o porodičnom nasilju.

Prošlog meseca je na italijanskoj televiziji ukazao na slučaj žene koju je pretukao bivši muž i istakao da je onaj koji je digao ruku na ženu "učinio nešto gotovo đavolsko", prenosi Telegraf.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Lpu369@yahoo.com

02.01.2022 06:44

NITI JEDNA REC PROTIV KATOLICKE SVESTENIKE SILEDDIJE I PEDOFILIDA KATOLICKI SVESTENICI HOMOSEKSUALCI PEDOFILI DA PRESTANU DA ZLOSTAVLJAJU NEPUNOLETNE DECE, NEGO ON JUNAK I NJEGOVA PRAVEDNA CRKVA STITI ZENE OD NASILNIKE , U VASU CRKVU VISE PATE MALOLETNA DECA U RUKE TVOJE HOMOSEKSUALCE PEDOFILE NEGO STO HEDEROSEKSUALCI UGROZAVAJU ZENE.KAZE DA JE NEKI MUSKARAC PRETUKAO SVOJU ZENU I DA JE TO DAVOLSKO DELO ,A AKO JE MUZ PRETUKAO ZENU ZATO STO SE SPAVA SA POPAM TO NIJE DAVOLSKO DELO.

borac za pravdu

02.01.2022 10:05

Stari pedofilu i satanisto sta ti znas staje zena.