UBIJEN DOK JE RAZGOVARAO SA TRUDNOM PARTNERKOM: Ona preko telefona čula pucnje

Autor:

Svet

22.12.2021

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trudna devojka razgovarala je telefonom sa partnerom kada se desio napad u kom je ubijen.

UBIJEN DOK JE RAZGOVARAO SA TRUDNOM PARTNERKOM: Ona preko telefona čula pucnje

Foto: Tanjug/AP

Sabrina Vajld iz Dablina, rekla je da je telefonom razgovarala sa Markom u subotu popodne kada je ubijen. 

Žrtva ubistva, Mark Hol (31), preminuo je u bolnici nakon što su dvojica naoružanih napadača ispalila najmanje sedam hitaca, uključujući neke kroz prozor dnevne sobe kuće njegove majke Meri u Belfastu.

Republika

Foto: printscreen

Uviđaj na mestu ubistva

 

Hol je tog dana putovao vozom do prestonice Severne Irske, iz svoje kuće u Ko Mitu, da isporuči božićne poklone svojoj mami i drugim članovima porodice. On je bio u dnevnoj sobi kada se napad dogodio, zajedno sa nekim drugim članovima porodice, koji su za dlaku izbegli povrede. Njegova sestra Deirdre se vraćala iz lokalne prodavnice, kada je videla naoružane ljude kako se približavaju kući u oblasti Sent Džejms.

Pokušala je da interveniše pre nego što je pucano. Dok su naoružani napadači odlazili, ispalili su hitac u nju, koji je na sreću "prošao kroz njenu tašnu".

Policija je napad, koji se dogodio nešto posle 16.30 časova, opisala kao "odvratan". Dok detektivi kažu da, iako je prerano da se spekuliše o motivu ubistva, oni veruju da je to bio ciljani napad.

Hol je imao veze sa organizovanim kriminalom i veruje se da je blizak prijatelj Vorena Krosana (28), koji je takođe ubijen kada je došao u poestu majci u zapadnom Belfastu u junu 2020.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading