(FOTO, VIDEO) VLADIMIR PUTIN KAKVOG NISTE VIDELI

Autor: b92.net

Svet

10.12.2017

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na izložbi "Superputin" posvećenoj Vladimiru Putinu posetioci će moći da vide slike i skulpture koje aktualnog predsednika Rusije prikazuju kao Supermena, jahača konja, jahača medveda, ljubitelja životinja, čak i Deda Mraza.

RepublikaFoto: twitter.com/Julian Röpcke
Super Putin

U velikoj dvorani muzeja smeštenog u prostoru nekadašnje fabrike u središtu glavnoga ruskog grada posetioci će moći da uživaju u slikama i skulpturama koje njihovog predsednika prikazuju dok nežno miluje štene, podiže rusku zastavu, neustrašivo jaše medveda, pokazuje "nadljudsku" snagu tokom susreta s uspavanim tigrom, na Arktiku se druži s polarnim medvedom ili hrabro puca iz minobacača, prenosi Hina. 

- Svaka izložena slika ili skulptura ističe neku od kvaliteta i vrednosti našega predsednika - rekla je za AFP Julija Žujeva, organizatorka izložbe koja će biti otvorena do 15. januara, a na kojoj je izloženo 30 slika i skulptura koje su izradili mladi ruski umetnici. 

- Svaki je mladi umetnik Putina predstavio u nekom pozitivnom aspektu. Svako od njih ga voli, poštuje i podržava", dodala je dvadesetdvogodišnja Žujeva. 

- Putin je prikazan u liku nekog od superjunaka jer on je naš superpredsednik i supervođa - istakla je Žujeva, dodavši uz smeh da mu samo nedostaje "superžena". 

Izložba bi nakon Moskve trebalo da bude predstavljena u Berlinu, a zatim i Londonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading