MAGISTRALOM VOZIO DECU U GEPEKU! Skandalozna odbrana vozača: ŠTA SAM MOGAO, NISU IMALI Q7 SA VIŠE SEDIŠTA?!

Autor: Republika

Svet

10.08.2021

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesavesni vozač iz Francuske snimljen je na magistralnom putu ka Kosta Bravi u Kataloniji, a navodno je platio kaznu od 840 evra za čak šest prekršaja.

Foto: printscreen

Zastrašujuća scena na magistrali ka Kosta Bravi u Kataloniji 

Zastrašujući snimak zabeležili su španski vozači na magistralnom putu ka poznatom letovalištu Kosta Brava, kada je neimenovani muškarac iz Francuske u automobilu marke audi decu vozio u gepeku, pri čemu su vrata čak bila otvorena. 

Za scena izazvala je sveopšte zgražavanje i optužbe na račun nesavesnog oca, a mediji su ubrzo saznali da je na njega naletela i policija, pred kojom se on branio na bizaran način. 

 

 

- U rent a karu nisu imali veći automobil. Hteo sam Q7, nije ga bilo. Jednostavno nije bilo mesta - navodno je rekao Francuz, prenose lokalni španski mediji. 

Muškarac je navodno platio kaznu od 840 evra i to zbog čak šest prekršaja - dva za vožnju dvoje dece mlađe od tri godine bez odgovarajućih sedišta, jedan za nesmotrenu vožnju, jedan za prevoz više ljudi nego što je proizvođač automobila predvidio i još dva za nenošenje pojasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading