Koliko si SUROV na skali od 0 do "MS 13": IZBOLI ga 100 puta, ODSEKLI glavu i IŠČUPALI SRCE

Autor: blic.rs, Republika

Svet

23.11.2017

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek kojeg su početkom godine ubili pripadnici međunarodne ulične bande MS-13 izboden je više od 100 puta, obezglavljen, a njegovo srce je iščupano iz grudi i sahranjeno sa njim, saopštile su vlasti Merilenda, preneo je "Njujork post".

RepublikaFoto: printscreen/CNN
Policija je opisuje kao hispano muškarca visokog oko 160 centimetra, teškog 57 kilograma, tamne kose i bez jednog zuba

Policija Montgomerija je navela da je jedan od osumnjičenih za ubistvo, 19-godišnji Miguel Angel Lopes Abrego, uhapšen 11. novembra u Severnoj Karolini. Abrego, poznat kao "Timido", optužen je za ubistvo.

Prema sudskim dokumentima, oko 10 članova bande namamilo je žrtvu u park Silver Springs, gde je brutalno ubijen. Abrego je pomogao u kopanju groba u kojem je žrtva pronađena i koristio je voki-toki da obavesti druge članove bande o dolasku žrtve u park. Abrego je takođe prvi napao žrtvu, zabijajući u njeno telo nož dug 40 centimetra.

Policija je na dojavu 5. septembra pronašla grob. Kako se navodi u policijskom izveštaju, žrtva je davljena, izbodena nožem, obezglavljena i telo joj je raskomadano. Motiv ubistva nije poznat, kao ni identitet žrtve.

Policija je opisuje kao hispano muškarca visokog oko 160 centimetra, teškog 57 kilograma, tamne kose i bez jednog zuba.

Istraga je u toku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading