CRNOGORAC NOŽEM NASRNUO NA BOSANCA I BRUTALNO GA UBIO: Mislio je da ga žena VARA s njim, a onda je posle zločina učinio JOŠ GORU STVAR

Autor:

Svet

25.04.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorac je bio uveren da 40-godišnjak iz BiH ima aferu sa njegovom ženom

CRNOGORAC NOŽEM NASRNUO NA BOSANCA I BRUTALNO GA UBIO: Mislio je da ga žena VARA s njim, a onda je posle zločina učinio JOŠ GORU STVAR

Foto: Tanjug/AP

Austrijska policija

Državljanin Crne Gore (40) našao se pred sudom u austrijskom gradu Velsu zbog ubistva državljanina Bosne i Hercegovine (40).

Crnogorac je u martu 2023. godine nožem brutalno nasrnuo na Bosanca i tom prilikom zadao mu je smrtonosne ubode jer je verovao da ga supruga vara s njim.

Naime, sve se desilo tog martovskog jutra kada su Crnogorac, te još dva njegova radnika iz BiH (40, 19) krenuli zajedno na posao.

Crnogorac je bio uveren da 40-godišnjak iz BiH ima aferu sa njegovom ženom.

Kada su došli pred firmu, žrtva i osumnjičeni su izašli iz automobila, dok je 19-godišnjak parkirao auto.

U tom momentu, Crnogorac je izvadio nož i pet puta izbo državljanina BiH, a zatim seo u auto i 19-godišnjaku rekao da ga vozi na kafu.

U međuvremenu je nazvao svoju suprugu kojoj je rekao da joj je ubio ljubavnika, a kada ga odrobija, ona je sledeća. Štaviše, navodno je i u kafeu uzvikivao da je upravo ubio ljubavnika svoje žene.

Inače, kako je javni tužilac obrazložio, Crnogorac je bio vlasnik firme koji je uglavnom zapošljavao ljude sa Balkana.

Bio je ekstremno ljubomoran i sumnjao je u sve svoje radnike. Neposredno pre ubistva, sumnja je pala na 40-godišnjeg radnika iz BiH, prenosi Telegraf.rs.

U sredu je svedočio i psihijatar Adelheid Kastner koji je rekao da optuženi ima narcisoidni poremećaj ličnosti. Štaviše, moglo se čuti da je u momentu ubistva bio pod uticajem alkohola i kokaina, ali je ipak bio uračunljiv.

“On je u svakome video ljubavnika svoje žene. Zato mu se i brak raspao”, rekao je advokat odbrane.

Kao svedok se pojavila i bivša supruga koja je rekla da je on nekada bio izuzetno vredan čovek, ali da je počeo da pije.

U slučaju da bude osuđen, čeka ga i do 20 godina zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading