POLICIJA MORALA DA PUCA! Haos kod Berana! PRIMEĆEN KAMION, A ONDA...!

Autor:

Svet

25.03.2024

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pretragom terena u cilju pronalaska vozača, pronađeno je prakirano i drugo teretno motorno vozilo marke Mercedes, bez registarskih oznaka, takođe natovareno oblovom građom , rečeno je u policiji.

POLICIJA MORALA DA PUCA! Haos kod Berana! PRIMEĆEN KAMION, A ONDA...!

Foto: printscreen

Crnogorska policija na terenu

Policijski službenici Sektora granične policije, u saradnji sa službenicima Uprave carina, sprovode planske aktivnosti na suzbijanju krijumčarenja svih vrsta roba na području opštine Berane.

- Sinoć je tokom sprovođenja ovih aktivnosti, iz pravca mesta Lubnica ka Beranama, uočeno teretno motorno vozilo bez registarskih oznaka, utovareno oblovom građom, koje se na znak policijskog službenika nije zaustavilo, već je nastavilo dalje kretanje do trenutka kada se zaustavilo u rejonu sela Vinicka, a vozač se udaljio u nepoznatom pravcu. Pretragom terena u cilju pronalaska vozača, pronađeno je prakirano i drugo teretno motorno vozilo marke Mercedes, bez registarskih oznaka, takođe natovareno oblovom građom -  saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Sa navedenim događajem upoznata je dežurna služba Odeljenja bezbednosti Berane, čiji službenici su izašli na lice mesta i preduzeli mere i radnje iz svoje nadležnosti, dok je sa događajem upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama koji je naložio dalje preduzimanje aktivnosti.

- Službenici policije u saradnji sa postupajućim tužiocem preduzimaju dalje mere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti događaja, a posebno imajući u vidu da je prilikom obavljanja gore pomenutih službenih aktivnosti došlo do upotrebe vatrenog oružja - naveli su iz UP, pa dodali:

- Po završetku pomenutih daljih mera i radnji, u odnosu na utvrđene činjenice, policija će preduzeti aktivnosti shodno zakonu - zaključili su iz UP.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading