OSVANUO SNIMAK PUCNJAVE U BAŠČARŠIJI! POLICIJA IDENTIFIKOVALA NAPADAČA KOJI JE UPUCAO DEVOJKU! (FOTO,VIDEO)

Autor:

Svet

08.03.2024

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga je u toku, a motiv napada na mladu devojku još uvek nije poznat javnosti.

OSVANUO SNIMAK PUCNJAVE U BAŠČARŠIJI! POLICIJA IDENTIFIKOVALA NAPADAČA KOJI JE UPUCAO DEVOJKU! (FOTO,VIDEO)

Foto: T. S./Klix.ba

Sarajevska policija je uspela da identifikuje muškarca koji je u centru grada ranio mladu devojku. Muškarac M. O. (30) je uhapšen od strane pripadnika PU Stari Grad, a ovu informaciju prenosi list Avaz.ba.

Portparolka MUP KS, Mersiha Novalić, je potvrdila da je napadnuta 23-godišnja devojka, koja je zadobila ranu u predelu desne potkolenice. Njeno ime je E. Ć. (23) i ona je prevezena u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu (KCUS), prenosi Srpskainfo.

Motiv napada još uvek nepoznat

Istraga je u toku, a motiv napada na mladu devojku još uvek nije poznat javnosti. Nadamo se da će policija uskoro pronaći odgovore na pitanja koja muče građane Sarajeva.

Povrede su ozbiljne, ali stabilno stanje pacijentkinje

Devojka E. Ć. je pretrpela povredu koja zahteva medicinsku pažnju, ali je njeno stanje stabilno. Lekari Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu (KCUS) pružaju joj svu neophodnu negu i nadamo se njenom brzom oporavku.

Napad na mladu devojku izazvao je veliku zabrinutost među građanima Sarajeva. Mnogi su izrazili šok i očajanje zbog ovog događaja, dok su se drugi založili za pooštravanje bezbednosnih mera u centru grada.

Apel građanima da se jave policiji sa informacijama

Policija je apelovala na građane da se jave ukoliko imaju bilo kakve informacije koje bi mogle pomoći u istrazi ovog slučaja. Svaka informacija može biti od velike pomoći u pronalaženju istine i pravdi za napadnutu devojku.

Očekujemo dalje informacije o ovom slučaju u narednim danima.

(Avaz.ba)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading