PRVE FOTOGRAFIJE SA MESTA ZLOČINA U SARAJEVU! Muškarac upucao devojku! (FOTO)

Autor:

Svet

08.03.2024

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povređena žena prevezena na KCUS radi pružanja medicinske pomoći.

PRVE FOTOGRAFIJE SA MESTA ZLOČINA U SARAJEVU! Muškarac upucao devojku! (FOTO)

Foto: T. S./Klix.ba

U poslepodnevnim satima danas, na raskrsnici ulica Telali i Safvet-bega Bašagića u sarajevskoj opštini Stari Grad, došlo je do pucnjave u kojoj je povrede zadobila jedna ženska osoba rođena 2001. godine, prenosi portal Klix.ba.

Portparolka MUP-a Kantona Sarajevo, Mersiha Novalić, potvrdila je da se incident dogodio tačno u 16:30 sati, te da je povređena žena prevezena na KCUS radi pružanja medicinske pomoći.

- Upotreba vatrenog oružja se desila na raskrsnici ulica Telali i Safvet-bega Bašagića u sarajevskoj opštini Stari Grad. Tom prilikom je ranjena jedna ženska osoba (2001. godište). Ona je zadobila povrede desne potkolenice i prebačena je na KCUS gde joj se ukazuje lekarska pomoć - navela je Novalić.

Pripadnici PU Stari Grad odmah su uhapsili muškarca starosti 30 godina, koji se sumnjiči za upotrebu vatrenog oružja. Detalji o motivima i okolnostima pucnjave biće poznati nakon završetka uviđajnih radnji. Tužilac Kantonalnog tužilaštva KS je obavešten o ovom događaju, a dalji tok istrage će otkriti više informacija o ovom slučaju.

Radi se o muškarcu starosti 30 godina - dodala je Novalić.

Incidenti poput današnjeg potencijalno ugrožavaju sigurnost građana i izazivaju zabrinutost u zajednici. Važno je da nadležne institucije promptno reaguju i preduzmu mjere kako bi osigurale bezbjednost svih građana. Očekuje se da će istraga pružiti više informacija o ovom slučaju i omogućiti adekvatnu reakciju nadležnih organa.

Sve dok se ne sazna više detalja o motivima i okolnostima pucnjave, građani Sarajeva ostaju u iščekivanju informacija koje će rasvijetliti ovaj događaj i pružiti odgovore na pitanja koja su se danas nametnula.

(Klix.ba)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading