UHAPŠEN MUŠKARAC KOJI JE UBIO ŽENU U TUZLI: Pokušao da se ubije, priveden čim je izašao iz bolnice

Autor:

Svet

04.03.2024

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na telu preminule žene pronađene su povrede na vratu i ubodna rana u predelu grudnog koša

UHAPŠEN MUŠKARAC KOJI JE UBIO ŽENU U TUZLI: Pokušao da se ubije, priveden čim je izašao iz bolnice

Foto: FACEBOOK

Državljanin Mađarske Erno Sabo-Čaki koji je osumnjičen da je pre dve nedelje ubio suprugu Selmu Baluković, a zatim pokušao samoubistvo uhapšen je danas i iz UKC Tuzla, gde je bio na lečenju, sproveden na ispitivanje u Tužilaštvo TK.

Selma Baluković ubijena je 21. februara u porodičnoj kući u naselju Lipnica kod Tuzle, a za sada je jedini osumnjičeni njen suprug, mađarski državljanin, prenosi Avaz.

Na telu preminule žene pronađene su povrede na vratu i ubodna rana u predelu grudnog koša.

Isti dan pronađen je i povređeni muškarac E.S.T., koji je zbog ubodnih rana u predelu abdomena hospitalizovan u UKC Tuzla.

Međutim, nakon hospitalizacije, danas je uhapšen i predat Tužilaštvu. 

Za njega će biti predložen pritvor.

Selma i njen suprug bili su članovi streljačkog kluba, što objašnjava prisustvo samostrela u kući. Erno Sabo-Čaki je stopostotni invalid koji se kretao uz pomoć invalidskih kolica, dok je Selma takođe koristila invalidska kolica.

Sahrana Balukovićeve održana je u naselju Plane kod Tuzle u ponedeljak. Iza nje su ostali sin, ćerka, unuk, majka i brat.

Stanovnici naselja Plane bili su potreseni događajem. Za medije nisu želeli ništa da pričaju o zločinu, iako se videlo da su jako žalili za ubijenom Selmom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading