UHAPŠEN SRBIN U CRNOJ GORI: Lišen slobode zbog nuđenja mita u ovom iznosu!

Autor:

Svet

03.03.2024

23:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojačane kontrole saobraćaja u Šavniku.

UHAPŠEN SRBIN U CRNOJ GORI: Lišen slobode zbog nuđenja mita u ovom iznosu!

Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Policija u Šavniku sprovela je pojačane kontrole saobraćaja na magistralnim putevima, tokom kojih je došlo do nekoliko značajnih incidenata. Jedan od vozača, državljanin Srbije, uhapšen je nakon što je pokušao da podmiti policijskog službenika nudeći mu 10 evra. Ovaj neprimeren i nezakonit pokušaj korupcije predstavlja ozbiljan prekršaj i doprinosi lošem ugledu vozača iz Srbije.

- Šavnička policija je lišila slobode M. P. (34) državljanina Republike Srbije zbog sumnje da je izvršio krivično delo davanje mita. M.R. je, nakon počinjenog saobraćajnog prekršaja – preticanje preko pune lnije, policijskom službeniku ponudio novac u iznosu od 10 evra sa ciljem izbegavanja odgovornosti za počinjeni prekršaj- navodi se u saopštenju.


Prekršaji u saobraćaju

Tokom sprovedenih kontrola, policija je izdala ukupno 13 prekršajnih naloga vozačima. Takođe, podneta je jedna prekršajna prijava, dok su dva vozila isključena iz saobraćaja. Takođe, oduzete su registarske oznake jednom vozaču zbog nepoštovanja saobraćajnih propisa.

Ovi rezultati pojačanih kontrola ukazuju na neophodnost sprovođenja redovnih provera u saobraćaju radi povećanja bezbednosti svih učesnika na putevima.

Ukupno gledano, pojačane kontrole saobraćaja u Šavniku imale su značajan uticaj na otkrivanje i suzbijanje prekršaja u saobraćaju, čime se doprinosi opštoj bezbednosti i smanjenju rizika od saobraćajnih nezgoda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading