SMRTNI SLUČAJ U PORODICI ZORANA MILANOVIĆA: Predsednik Hrvatske HITNO otkazao sve obaveze

Autor:

Svet

03.03.2024

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kabinet predsednika Hrvatske nije se dalje oglašavao ovim povodom

SMRTNI SLUČAJ U PORODICI ZORANA MILANOVIĆA: Predsednik Hrvatske HITNO otkazao sve obaveze

Foto: Tanjug/HINA

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović zbog smrtnog slučaja u porodici otkazao je sve obaveze koje je imao za današnji dan.

Kako saznaju hrvatski mediji, preminuo je otac Milanovićeve supruge Sanje Musić Milanović.

Zoran Milanović trebalo je da danas učestvuje na obeležavanju 32. godišnjice osnivanja 101. bosansko-brodske brigade Hrvatskog veća odbrane u Slavonskom Brodu.

Milanović je prethodnih dana bio u žiži hrvatske javnosti posle komentara Emanuela Makrona o mogućem slanju kopnenih francuskih trupa u Ukrajinu.

Nakon što je predsednik Francuske rekao da je to moguće da će se dogoditi u skorijoj budućnosti, predsednik vlade Hrvatske Andrej Plenković oštro je komentarisao stav Milanovića po tom pitanju.

"Vidim da je Milanović komentarisao jučerašnji sastanak u Parizu. Razumem da nekome prođe mandat pa ga niko ne zove, to nije lako. Nastavlja da vodi halucinirajuću politiku koja nije utemeljena niti na jednoj činjenici, nego mora da izmišlja po uzoru na prethodnike i mene da prikazuje kao premijera opasnih namera", rekao je Plenković.

"Pretpostavljam da me zato Makron zove, a njega ne. Zanimljivo je kad podsetimo Milanovića i njegovih 54 zastupnika koji su bili suzdržani ili protiv kad se odlučivalo o benignoj misiji pomoći Ukrajini, i tu su bili protiv. Ponovo imamo proruski narativ koji šteti Hrvatskoj, koji je neprimeren. Hrvatska zahvaljujući Vladi uživa respekt, a sigurno ne radi njega i njemu sličnih", rekao je Plenković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading