SKANDAL U BIH: Pripadnici oružanih snaga uhapšeni zbog DILOVANJA DROGE

Autor:

Svet

02.03.2024

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšeni pripadnici Oružanih snaga BiH zbog trgovine drogom

SKANDAL U BIH: Pripadnici oružanih snaga uhapšeni zbog DILOVANJA DROGE

Foto: Profimedia

Policija BiH


Pripadnici Odeljenja za posebne namene Sektora kriminalističke policije MUP-a HNK izveli su večeras veliku akciju suzbijanja trgovine i zloupotrebe opojnih droga, koja je rezultirala hapšenjem dvojice osumnjičenih.

Detalji hapšenja

Uhapšeni su T.T. (30) iz Mostara i R.R. (26) iz Čapljine, oba aktivna službenika Oružanih snaga BiH. Prilikom hapšenja kod njih su pronađene nedozvoljene materije - marihuana, spid i tablete koje asociraju na ekstazi.

Pretresi i pronađeni predmeti

Nakon hapšenja, izvršeni su pretresi kuća, objekata i vozila osumnjičenih. U kućama i prostorijama koje koriste osumnjičeni pronađene su dve automatske puške, veća količina municije, vojna oprema, marihuana, vaga za precizno vaganje opojne droge, kao i 81 komad tableta koje asociraju na ekstazi.

Reakcija nadležnih organa

Sa ovim događajem je upoznat postupajući tužilac Kantonalnog tužilaštva u Mostaru, a akcija je sprovedena na osnovu prethodno prikupljenih operativnih saznanja.

Ovaj slučaj ukazuje na ozbiljan problem trgovine drogom i zloupotrebe opojnih supstanci među pripadnicima Oružanih snaga BiH, što izaziva zabrinutost u javnosti. Nadležni organi su odlučni u suzbijanju ovakvih aktivnosti i procesuiranju počinilaca, kako bi se očuvala sigurnost i integritet društva.

(Avaz)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading