EKSPLOZIJA U CENTRU GRADA! Povređena osoba u strašnom incidentu u Zenici (FOTO/VIDEO)

Autor: M.B.

Svet

08.02.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eksplozija u Zenici je bila žestoka, povređena je jedna osoba, a oštećena vozila

EKSPLOZIJA U CENTRU GRADA! Povređena osoba u strašnom incidentu u Zenici (FOTO/VIDEO)

Foto: Klix.ba/printscreen

U Zenici se danas, oko 10 sati, dogodila eksplozija nepoznate naprave u ulici Bulevar kralja Tvrtka I. Prema informacijama koje je za Klix.ba potvrdio glasnogovornik Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, Samir Valentić, povređena je najmanje jedna osoba, a oštećeno je više vozila.

Reakcija meštana i nadležnih


Eksplozija je izazvala uznemirenost među meštanima, dok su policijske ekipe i služba Hitne pomoći odmah reagovale i nalaze se na licu mesta. Trenutno je u toku uviđaj, a nadležne službe će utvrditi sve okolnosti ovog događaja.

Nepoznata Naprava Izazvala Paniku

Detalji o vrsti naprave koja je izazvala eksploziju još uvek nisu poznati, što je dodatno doprinelo panici među stanovnicima Zenice. Povređena osoba je prevezena u bolnicu, dok se nadležne službe trude da utvrde uzrok ovog događaja.

Vlasti su odmah reagovale na ovaj incident, a istraga je u toku. Građanima se preporučuje da ostanu mirni i da pruže podršku povređenoj osobi, dok nadležne službe preduzimaju sve neophodne mere kako bi osigurale bezbednost građana Zenice.

Sve dok se istraga ne završi, biće teško doneti bilo kakve zaključke o motivima i uzrocima ove eksplozije. Ostaje da se vidi kako će se situacija dalje odvijati i da li će biti pronađeni odgovorni za ovaj nesrećni događaj.
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/eksplozija-nepoznate-naprave-u-zenici-povrijedjena-jedna-osoba/240208052#brid_cp_Brid_07384328

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading