VANJE NEMA VEĆ PET DANA, ŠIRE SE DEZINFORMACIJE U VEZI SA NJENIM NESTANKOM! Hitno se oglasio ministar policije, otkrio najnovije detalje slučaja!

Autor:

Svet

01.12.2023

22:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za devojčicom se traga danima, pregledaju se sve kamere i ispituje na desetine ljudi.

VANJE NEMA VEĆ PET DANA, ŠIRE SE DEZINFORMACIJE U VEZI SA NJENIM NESTANKOM! Hitno se oglasio ministar policije, otkrio najnovije detalje slučaja!

Foto: Facebook

Vanja Gjorčevska nestala je 27. novembra u Severnoj Makedoniji, a kako je rekao ministar unutrašnjih poslova Oliver Spasovski, njen otac je istog dana oko 11 časova prijavio njen nestanak.

Vanja je oko pola osam ujutru izašla iz stana i uputila se u školu, a kako se Spasovski ponovio Ministarstvo unutrašnjih poslova intenzivno radi na rasvetljavanju slučaja nestanka devojčice iz Skoplja.

Republika

Foto: Facebook

Vanja Gjorčevska nestala

On je istakao i da nema potvrde da se devojčici gubi trag ispred dva popularna restorana u Skoplju, te da se proveravaju sve nadzorne kamere.

- Dakle, nije tako. Niti postoji mogućnost da to potvrdimo na osnovu onoga što je preuzeto sa kamera. Nastavićemo da preduzimamo intenzivne aktivnosti, ne samo na području Centra, već i Karpoša, Đorđa Petrova, Bitpazara - rekao je Spasovski.

Preuzeto je i pregledano više od 50 snimaka sa kamera, i nabavljeni su podaci od telekomunikacionih operatera. Ispinano je na desetine ljudi od kojih su podaci i informacije uzeti u vezi sa celim ovim događajem.

Interpol je raspisao međunarodnu poternicu zbog nestanka devojčice. Spasovski je najavio i da će sistem za prepoznavanje lica biti aktiviran do 10. decembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading