''POVRAĆAO JE KRV, BILO JE UŽASNO!'' Stravični detalji trovanja mladića (19)!

Autor:

Svet

07.11.2023

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Rijevi potvrđen slućaj trovanja mineralnom vodom.

''POVRAĆAO JE KRV, BILO JE UŽASNO!'' Stravični detalji trovanja mladića (19)!

Foto: Shutterstock

U Zagrebu su potvrđena još dva slučaja trovanja nakon štu su se društvenim mrežama proširile poruke u kojima građane upozoravaju da ne konzumiraju sokove i vode koje  proizvodi "Coca-Cola Hrvatska" jer mogu da dovedu do toksikacije.

U KBC-u Rijeka su potvrdili još jedan slučaj trovanja.

- U KBC-u Rijeka je na odeljenje primljena jedna osoba pod sumnjom na hemijsku povredu jednjaka. Njeno stanje je trenutno stabilno te se nastavljaju indicirani dijagnostičko-terapijski postupci.

Svedok, koji je bio sa devetnaestogodišnjim mladićem koji se otrovao, ispričao je za kako je sve izgledalo.

- To je bilo strašno. Odjednom je počeo da viče, ništa nam jasno nije bilo. Nismo znali šta se zbiva. Samo je vikao i mahao rukama. Vikao je da ne može da diše. Otrčao je u WC, počeo je da povraća krv, to je bilo užasno. Katastrofa - kaže svedok za 24sata i dodaje da je sreća u nesreći što je mladić uzeo mali gutljaj:

- Ne smem da dajem izjave dok god je istraga u toku, ali neću da ćutim i reći ću šta imam čim nadležne službe obave svoje. Molim vas za razumevanje - zaključio je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading