BOLNA PRIČA O STAROM BRAČNOM PARU IZ BOSNE: Sin ih napustio pre 7 godina, a kada su mu javili da mu OTAC UMIRE zario im je nož u SRCE

Autor: TV Krajina

Svet

31.10.2023

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Arifa (56) i Mehmed Ogrešević (60), bračni par iz Bosne, suočeni su sa teškim životnim trenucima.

BOLNA PRIČA O STAROM BRAČNOM PARU IZ BOSNE:  Sin ih napustio pre 7 godina, a kada su mu javili da mu OTAC UMIRE zario im je nož u SRCE

Foto: printskrin/tv krajina

Njihov sin ih je napustio pre 7 godina, što je donelo veliku bol njihovim srcima. Arifa je podelila svoju tužnu priču za TV Krajina.

Mehmed je pre tri godine doživeo moždani udar, verovatno zbog velikog stresa i patnje. Od tada, Mehmed ne može da priča. Takođe, dobio je epilepsiju, a njegove noge neprestano drhte. Zaboravio je i da čita i da piše. Arifa ne sme da ga ostavi samog. Iako su posetili mnoge bolnice, Mehmed ne sme da bude operisan. Arifa takođe ima zdravstvene probleme, imala je dve operacije zbog problema sa želudcem.

Iako su blagosloveni sa dve ćerke koje su osnovali svoje porodice, Arifa i Mehmed se trude da pomognu roditeljima koliko god mogu. Međutim, sin im je nestao pre 7 godina i ne znaju ni gde je ni šta je razlog njegovog odlaska. Arifa je otišla kod tetke da sazna šta se dešava, ali je dobila neočekivan odgovor. Sin je rekao tetki da, ako ode od nje, neće ga više videti ni oni. Arifa želi sve najbolje za svog sina i samo želi da ga vidi pre nego što bude prekasno. Međutim, sin se i dalje ne javlja ni nakon mnogih poziva da se vrati kući.

Republika

Foto: printskrin/tv krajina

Otac je teško bolestan

 


Arifa je primetila sina nekoliko puta u gradu, ali on se nije javio. Misli da sin nije oženjen i da ima svoju kuću. Arifa bi ga primila u svako doba, jer mu je potrebna moralna podrška. Međutim, nije mogla da mu priđe jer ga je videla iz auta, a on odmah prelazi ulicu. Arifa se nada da će se sin što pre vratiti i zaključuje da komšije znaju koliko su se trudili za njih.

Arifa svakodnevno brine o svom mužu koji se nikada nije oporavio od posledica moždanog udara. Kupanje, oblačenje, brijanje - sve to Arifa čini iz ljubavi, iako se i ona sama ne oseća dobro. Finansijski su u teškoj situaciji, jer Mehmed nema dovoljno godina za penziju, pa nemaju redovna primanja. Arifa se nije mogla baviti poljoprivredom jer su joj lekari to zabranili.

Ova porodična drama bračnog para Ogrešević iz Bosne ostavlja gorak ukus u ustima. Nadamo se da će se sin što pre vratiti kući i da će porodica ponovo biti zajedno, bez obzira na sve nedaće koje su ih zadesile.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading