KUM I PRIJATELJ SILOVALI ŽENU USRED DANA! Satima je brutalno zlostavljali, svemu svedočilo jednogodišnje dete!

Autor:

Svet

20.10.2023

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ženu silovao kum i prijatelj kuma.

KUM I PRIJATELJ SILOVALI ŽENU USRED DANA! Satima je brutalno zlostavljali, svemu svedočilo jednogodišnje dete!

Foto: Profimedia

U Slavoniji dogodio se pravi horor. Naime, dvojica muškaraca silovali su ženu u porodičnoj kući, a svemu je svedočilo jednogodišnje dete.

Jedan od optuženih (30) je venčani kum žrtvinog supruga, dok je drugi (29) kumov prijatelj. Nesrećnu ženu su zlostavljali dva sata, a žrtva je rekla kako su se muškarci za to vreme i drogirali, prenosi Dnevnik.hr.

Ona se opirala i na sve načine pokušavala da se spasi i spreči ono što je usledilo, te je čak u jednom trenutku rekla i da ima ciklus, ali joj je kum zapretio. U optužnici je navedeno da se jako uplašila obojice napadača.

Kad su izlazili iz kuće, zapretili su joj da nikome ništa ne govori jer će se vratiti.

Optuženi kum je negirao krivično delo koje mu se pripisuje, te tvrdio da je najmanje sedam puta s kumovima imao seks utroje. Dok je njegov prijatelj tvrdio da ga je žena lažno optužila, jer se plašila da će njen muž saznati za odnos.

Međutim, psihijatrijskim veštačenjem zaključila je da žrtva nije sklona izmišljanju događaja te da kod nje postoje znaci traumatizacije usled izloženosti emocionalnom i seksualnom zlostavljanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading