STRAŠNO VRŠNJAČKO NASILJE U SAMOM CENTRU GRADA! Grupa tinejdžera prebila dečaka usred bela dana!

Autor:

Svet

21.09.2023

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istarska policija je potvrdila da je primila dojavu o vršnjačkom nasilju u sredu uveče u Puli. Prema nekim izveštajima na portalima, nekoliko mladića tinejdžerskog uzrasta napalo je drugog vršnjaka usred dana u samom centru grada.

STRAŠNO VRŠNJAČKO NASILJE U SAMOM CENTRU GRADA! Grupa tinejdžera prebila dečaka usred bela dana!

Foto: Shutterstok

Vršnjačko nasilje

- U cilju zaštite dobrobiti dece ne možemo da otkrivamo detalje javnosti. Kriminalistička istraga je u toku, a sve u cilju utvrđivanja identiteta osoba sa snimka pulskog portala - rekla je portparolka PU Istarske, Suzana Sokač.

- Policija će preduzeti sve neophodne mere kako bi što brže utvrdila okolnosti ovog događaja i preduzela druge odgovarajuće korake.-

Prema informacijama sa portala Regional ekspres, postoji video snimak iz Pule koji prikazuje kako su neki mladići napali svojeg vršnjaka u samom centru grada. Nekoliko informacija sugerira da je policija dobila prijavu o ovom incidentu od roditelja napadnutog dečka, a incident se verovatno dogodio u utorak.

Takođe, važno je napomenuti da je u sredu u Puli održana tribina pod nazivom "Vršnjačko nasilje - izazovi današnjice", koju je organizovala Policijska uprava Istarske županije. Na tribini je istaknuto da je prepoznavanje vršnjačkog nasilja ključno za njegovo suzbijanje. Na panelu je takođe istaknuto da broj prijava vršnjačkog nasilja raste, kako u celoj državi, tako i na području Istarske županije. Posebno zabrinjava povećanje broja prijava nasilja među decom i mladima, naročito u školama i obrazovnim ustanovama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading