HOROR U KOMŠILUKU! Vozač se NAPIO, pa UBIO pešaka, drugog BACIO u reku!

Autor:

Svet

02.07.2023

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravična nesreća se dogodila u Hrvatskoj.

HOROR U KOMŠILUKU! Vozač se NAPIO, pa UBIO pešaka, drugog BACIO u reku!

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Na području Broda na Kupi se u subotu, oko 18.15 časova, dogodila užasna saobraćajna nesreća u kojoj je stradalo dvoje hrvatskih državljana, od kojih jedan smrtno, javlja PU primorsko-goranska.

Prema izveštajima, vozač putničkog automobila delničkih registarskih oznaka, krećući se iz smera Slovenije u smeru Broda na Kupi, na mostu iznad reke Kupe vozilom je oborio dvoje pešaka i odmah pobegao sa mesta nesreće.

Kada je zadobio udarac, 52-godišnji pešak je "odleteo" preko ograde mosta u korito Kupe, dok je oborena 53-godišnja žela ostala na mostu. Povređeni pešaci su prevezeni u KBC Rijeka, gde je muškarac i preminuo.

Vozač, koji je napustio mesto nesreće udaljivši se u smeru Delnica, nešto pre 19 sati priveden je u službene prostorije radi daljeg postupanja policije, prenosi net.hr.

Istovremeno je pronađeno i vozilo kojim je upravljao. Radi se o 53-godišnjem hrvatskom državljaninu kome je izmereno 2,11 promila alkohola u krvi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading