UŽAS U BANJALUCI! Amerikanka prijavila SILOVANJE, dvojica osumnjičenih uhapšeni

Autor:

Svet

30.06.2023

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preduzimanjem operativnih mera i radnji, policijski službenici su utvrdili da se osumnjičeni mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog dela.

UŽAS U BANJALUCI! Amerikanka prijavila SILOVANJE, dvojica osumnjičenih uhapšeni

Foto: Shutterstock

žena n

Dvojica muškaraca iz Banjaluke uhapšena su juče zbog sumnje da su silovali državljanku Amerike u Banjaluci, saznaje Srpskainfo.

U Policijskoj upravi Banjaluka rekli su da su uhapsili S.S. i S.S. oba iz Banjaluke, zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivično delo „Silovanje“, piše Srpskainfo.

- Policijskoj upravi Banjaluka, istog dana, oštećena je prijavila da je silovana od strane njoj nepoznata dva muškarca - rekli su u PU Banjaluka.

Preduzimanjem operativnih mera i radnji, policijski službenici su utvrdili da se S.S. i S.S. mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog dela.

- Sve mere i radnje preduzete su pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a S.S. i S.S. će danas, nakon završene kriminalističke obrade uz Izveštaj o počinjenom krivičnom djelu biti predati u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka - poručili su iz PU Banjaluka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading