Akcija "Niste sami, imate prijatelje" odvela predstavnike m:tel-a u posjetu manastiru Rmanj

Autor: Promo

Svet

13.04.2023

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija m:tel, nekoliko dana nakon potvrde da je i u ovoj godini najbolja mobilna mreža u BiH, pokazuje da finansijski rezultati odavno nisu jedino mjerilo uspjeha, jer biti veliki ne znači isključivo nizati pobjede na tržištu.

Akcija "Niste sami, imate prijatelje" odvela predstavnike m:tel-a u posjetu manastiru Rmanj

Foto: MTEL

Pokazatelj toga je još jedna u nizu donacija, kojom m:tel pomaže zajednicu u kojoj živi i posluje. Ovaj put, generalna direktorka kompanije m:tel, gospođa Jelena Trivan, sa svojim saradnicima, je pred najradosniji hrišćanski praznik – Vaskrs, obišla manastir Rmanj u Martin Brodu.

U ime kompanije m:tel, gospođa Trivan je uručila donaciju za potrebe dovršetka obnove i izgradnje manastira Rmanj te proslave jubileja 580 godina postojanja ovog manastira. Donacija je pristigla na molbu i poziv episkopa bihaćko-petrovačkog Sergija. Manastir Rmanj, najzapadniji je manastir u Bosni i Hercegovini, više puta rušen i obnavljan, zadnji put 1944. godine na Veliki čevrtak, od strane njemačkih aviona.

- Simbolično, na Veliki četvrtak, dan kada je ovaj manastir srušen do temelja, želim da pošaljem podršku i poručim sveštenstvu, ali i narodu ovog kraja, da nisu sami. Velika je pomoć, pre svega ljudska, da obiđemo naše ljude koji žive po selima ovog kraja, da im donesemo pakete i da im kažemo da smo uz njih. Želela sam da sa svojim kolegama, u susret Vaskrsu, donesem pomoć i ovom kraju, ovoj eparhiji. Mi jesmo ktitori i bićemo ktitori i priložnici manastira Rmanj, i pomagaćemo mu i dalje. Hoću da sveštenstvu u ovom kraju, kao i monasima i narodu koji ovde živi, poručim da smo sa njima i da ma koliko im bilo teško, uvek imaju osećaj da nisu sami i da nisu zaboravljeni - izjavila je ovom prilikom Jelena Trivan.

 

Predstavnici kompanije m:tel, zajedno sa generalnom direktorkom, su u sklopu akcije “Niste sami, imate prijatelje”, obišli i povratnike koji žive u okolnim selima, kojima su uručili pakete hrane i proizvoda za higijenu. Putem akcije „Niste sami, imate prijatelje“, m:tel je nastavio da donira i pomaže svim kategorijama društvene zajednice u kojoj posluje. U prethodnoj godini, u sklopu ove akcije, pomognute su brojne povratničke zajednice u Petrovcu, Drvaru, Glamoču, Grahovu, Odžaku, Bihaću i mnogim drugim mjestima, a niz donacija m:tela, kojima pomažu društvo, se nastavlja i u 2023. godini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading