NEVERICA: Federer šokirao rečima o Novaku!

Autor:

Sport

06.09.2023

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niko nije očekivao.

NEVERICA: Federer šokirao rečima o Novaku!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rodžer Federer

Jedan od najvećih tenisera svih vremena, Rodžer Federer, izneo je svoja očekivanja od završnice ovogodišnjeg US Opena.

Švajcarac veruje da će titulu u Njujorku osvojiti najbolji ikada, Novak Đoković.

Kladio bih se na Novaka, to je sigurna opklada - rekao je Federer za nemački "Sports Ilustrejted".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rodžer Federer

Podsetimo, Nole će u polufinalu poslednjeg grend slema u sezoni igrati protiv Amerikanca Bena Šeltona, dok će se na drugoj strani žreba za finale boriti Danil Medvedev i pobednik meča Karlos Alkaraz - Aleksander Zverev.

Rodžer Federer

Rodžer Federer je švajcarski teniski velikan i jedan od najvećih igrača u istoriji "belog sporta". Rođen je 8. avgusta 1981. godine u Bazelu. Federer je bio poznat po svojoj izvanrednoj tehničkoj veštini, elegantnom stilu igre i neverovatnoj dugovečnosti.

Tokom svoje karijere, Federer je osvojio 20 grend slem titula, što ga stavlja na treće mesto večne liste, iza Novaka Đokovića (23) i Rafaela Nadala (22). Takođe je bio svetski broj 1 na ATP rang listi 310 nedelja. Njegov širok arsenal udaraca, uključujući precizan forhend i jednoručni bekend, činili su ga izuzetno teškim protivnikom.

Federer je takođe poznat po svojoj sportskoj eleganciji i profesionalizmu van terena. On je bio jedan od najomiljenijih tenisera među navijačima, koji su zbog toga često bili protiv Novaka Đokovića u njihovim međusobnm duelima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading