PRISTAO BIH DA BUDEM NOVAKOV TRENER, ON ĆE JOŠ DA DOMINIRA! "BOMBA"! Amerikanac se NUDI Đokoviću!

Autor:

Sport

18.04.2024

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Hoće li i dalje osvajati Grend slemove? Apsolutno"

PRISTAO BIH DA BUDEM NOVAKOV TRENER, ON ĆE JOŠ DA DOMINIRA! "BOMBA"! Amerikanac se NUDI Đokoviću!

Foto: Profimedia

Teniski stručnjak i bivši trener Serene Vilijams, Rik Maći, izjavio je da bi vrlo rado bio trener Novaka Đokovića.

Da me je pitao, definitivno bih pristao. Ali, ne bih mogao da putujem sa Novakom. Možda bih mogao da odem na grend slem, ali radim 50 sati nedeljno sa profesionalcima, decom, odraslima... Sigurno bismo imali dug razgovor, jer bih tačno morao da znam šta on želi od trenera - priznao je Amerikanac.

Potom je rekao da on i dalje očekuje mnogo od Novaka.

Ne, ovo nikako nije kraj Novakove dominacije. Možda samo neće biti tako dominantan kao ranije. Prošle godine osvojio je tri od četiri Grend slem titule, a na Vimbldonu je izgubio od Karlosa Alkaraza u pet setova - kazao je Maći, pa nastavio:

Republika

Foto: Printskrin

Rik Maći

- Da li će Novak uraditi ono što je u 2023? Ne verujem. Da li će biti dominantan? Ne. Može li da bude i dalje jedan od najboljih na svetu? Da. Hoće li i dalje osvajati Grend slemove? Apsolutno. Ljudi ne shvataju da ono što on radi sa 36 godine je bez presedana. I dalje dominira u nekom stepenu. Nikada nismo videli tako nešto u tim godinama. 

Stigla je nova generacija, ali Maći smatra da se Novak još uvek pita.

- Zato je Novak GOAT.  Na kraju dana, godine se ne mogu pobediti. Imate novog šerifa u gradu, tu su Alkaraz i Siner. Ovi momci znaju da mogu da ga pobede, ali za sada, Novak neće nikuda i dalje ga vidim kako osvaja nekoliko Grend slemova pre nego što konačno kaže, e sad je kraj - jasan je američki stručnjak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading