POGLEDAJTE TRENUTAK KAD JE ALKARAZ POLUDEO ZBOG NOLETA! Bacio reket posle ovog poena (VIDEO)

Autor:

Sport

18.11.2023

23:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, još jednom je pokazao zašto je trenutno neprikosnoveni vladar belog sporta.

POGLEDAJTE TRENUTAK KAD JE ALKARAZ POLUDEO ZBOG NOLETA! Bacio reket posle ovog poena (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/Tennis TV

 U polufinalu Završnog mastersa u Torinu, srpski teniser je odigrao gotovo savršen meč protiv mladog španskog tenisera, Karlosa Alkaraza, i ubedljivo ga porazio rezultatom 2:0 u setovima.

Iako je u grupnoj fazi turnira imao nešto slabije partije, Đoković je u polufinalu pokazao svoju pravu snagu i dominirao na terenu. Sa samo pet osvojenih gemova, Alkaraz nije imao šanse protiv raspoloženog Đokovića koji je svojim igrama oduševio prisutne u Torinu.

Ipak, drugi set je doneo nešto drugačiju sliku na terenu. Iako je Đoković imao prednost od 6:0 u prvom setu, u drugoj polovini drugog seta došlo je do nekoliko spektakularnih poena između dva tenisera. U jednom od tih poena, koji je na kraju odlučio pobednika meča, mladi Španac je privremeno preuzeo inicijativu i pomislio da može da izjednači rezultat. Međutim, Đoković se pokazao kao nepremostiva prepreka i u najvažnijim momentima meča, naterao Alkaraza na grešku i odveo sebe u još jedno finale Završnog mastersa.

Ovaj poen je definitivno bio jedan od najzanimljivijih i najneobičnijih trenutaka na meču, a publika u Torinu ga je ispratila gromoglasnim aplauzom. Ipak, na kraju je pobednik bio samo jedan - Novak Đoković.

 

 


Đoković će u finalu Završnog mastersa igrati protiv pobednika meča između Danila Medvedeva i Endija Mareja. Ovo će biti prilika za srpskog tenisera da osvoji još jednu titulu u svojoj karijeri i potvrdi svoju trenutnu dominaciju na teniskim terenima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading