SRBIJA JE OVO SA NESTRPLJENJEM ČEKALA: Ivanišević saopštio SJAJNU VEST posle Đokovićevog poraza u finalu Vimbldona!

Autor:

Sport

26.07.2023

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvat predviđa početak nove teniske epohe.

SRBIJA JE OVO SA NESTRPLJENJEM ČEKALA: Ivanišević saopštio SJAJNU VEST posle Đokovićevog poraza u finalu Vimbldona!

Foto: Tanjug/AP

Ivanišević i Đoković

Hrvatski stručnjak Goran Ivanišević izjavio je da se rađa veliko rivalstvo između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza, koje "će trajati godinama".

Iz ovih reči se može zaključiti da Srbinu ne fali motiva, te da planira da se još dugo bavi tenisom.

On je mešavina sve trojice i pred njim je neverovatna budućnost. Ako nastavi ovako, pred njim su neverovatni dani. Sve radi s osmehom, imali smo priliku da ga gledamo na poslednja tri izdanja ovog turnira - rekao je Goran za Dnevnik Nova TV, a potom je dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Zadivio Ivaniševića - Karlos Alkaraz

Sada svi očekuju novo rivalstvo između Alkarasa i Novaka. Iako je razlika u godinama velika, igraće sigurno još mnogo finala. Pred nama je zanimljiva teniska era.

Splićanin je još jednom izrazio žaljenje za izgubljenim finalom Vimbldona, a podsetimo da je as iz Mursije nadigrao Novaka u pet setova.

- I dalje sam pomalo tužan, ali teže je Novaku jer je on bio na terenu. Ipak, sve pohvale Karlosu, svetu je pokazao kakav je teniser. Meč u pet setova koji je završen u njegovu korist, ali Novak je takođe koristio šanse koje su mu se ukazivale - zaključio je Ivanišević.

O dominaciji Srbina i Španca svetskim tenisom svedoči i podatak da su njih dvojica osvojili poslednjih pet grend slemova, a spadaju u glavne favorite da se raduju i na US openu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading