TENIS IMA NOVOG-STAROG LIDERA: Karlos Alkaraz ostaje svetski BROJ 1!

Autor:

Sport

16.07.2023

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan poduhvat mladog igrača.

TENIS IMA NOVOG-STAROG LIDERA: Karlos Alkaraz ostaje svetski BROJ 1!

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz

Španski teniser Karlos Alkaraz osvojio je titulu na ovogodišnjem Vimbldonu, pošto je u velikom finalu savladao Novaka Đokovića sa 3:2, po setovima 1:6, 7:6, 6:1, 3:6, 6:4.

Na taj način je Novak ostao bez prilike da osvoji sva četiri grend slema u godini, kao i da izjednači rekord Rodžera Federera, koji je do sada osam puta osvajao Vimbldon.

Osim što je ostao bez 24. grend slem titule, kao i bez kalendarskog grend slema, srpski as je ostao i bez prvog mesta na ATP listi. Naime, ovo je bio direktan duel za čelo karavana, a mladi Španac je pobedom nad Novakom sebi osigurao da još nekoliko nedelja ostane na vrhu.

Ipak, treba podsetiti na Novak prošle sezone nije učestvovao na Masters turnrima u Americi, kao ni na US openu, pa će naš as imati priliku da se vrlo brzo vrati tamo gde i pripada.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading