NASTAVLJEN CRNI NIZ: Stefanos Cicipas ISPAO sa Vimbldona!

Autor:

Sport

10.07.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije pomoglo ni vođstvo u setovima.

NASTAVLJEN CRNI NIZ: Stefanos Cicipas ISPAO sa Vimbldona!

Foto: Tanjug/AP

Grčki teniseri Petros i Stefanos Cicipas završili su takmičenje u dubl konkurenciji Vimbldona već u prvom kolu, pošto su od njih bolji bili Francuzi Luka Van Eš i Artur Fils, rezultatom 2:1, po setovima 6:7, 6:4, 6:2.

Na taj način, nastavljen je crni niz braće Cicipas, koji su već četvrti turnir u nizu poraženi na samom otvaranju takmičenja.

Imali su Stefanos i njegov mlađi brat Petros prednost u setovima, pošto su prvi deo igre rešili u svoju korist sa 7:6. Imao je francuski par i set loptu, nisu je iskoristili, a zatim su Grci sa 7:3 rešili 13. gem u svoju korist i tako stigli do vođstva.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Foto: Ap photo

Stefanos Cicipas na Vimbldonu

Ipak, to je sve što su uspeli da urade. Već početkom drugog seta su Fils i Van Eš napravili brejk na startu drugog seta, koji su uspeli da održe do samog kraja, i da sa 6:4 stignu do izjednačenja, pre nego što je meč prekinut.

Treći set je bio i najnezanimljiviji. Grčki dubl je stigao do prednosti od 2:0, ali su se nakon toga raspali, dozvolili svojim rivalima šest gemova u nizu, pa ćemo Filsa i Van Eša gledati u narednoj rundi, gde će im rivali biti Marsel Granoljers i Horacio Zebaljos.

Što se Stefanosa tiče, njemu ostaje nadmetanje u singlu, a tu će u ponedeljak, u meču osmine finala, odmeriti snage sa Amerikancem Kristoferom Jubanksom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading