NAJNOVIJE INFORMACIJE O POVREDI! Da li ćemo ga gledati na Rolan Garosu? Sve je OTKRIVENO!

Autor:

Sport

14.05.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još uvek nije poznato da li će Rafael Nadal učestvovati na Rolan Garosu, budući da ni na još jednom turniru od početka godine nije zaigrao.

NAJNOVIJE INFORMACIJE O POVREDI! Da li ćemo ga gledati na Rolan Garosu? Sve je OTKRIVENO!

Foto: www.profimedia.rs

Đoković i Nadal

Apsolutni rekorder drugog Grend slema u sezoni, sa 14 osvojenih pehara u Bulonjskoj šumi, nada se da će ipak zaigrati u Parizu.

To je potvrdio i Karlos Kosta, agent "Bika sa Majorke", iako je "kralj šljake" u petak prekinuo trening, a na društvenim mrežama osvanuo je snimak na kojem se vidi da se Nadal drži za koleno i da gotovo u suzama napušta teren. Mediji su eskpresno preneli informacije da su šanse od 20 do 30 odsto da se Rafa pojavi na drugom grend slemu u sezoni.

Direktor čelendžera u Bordou Žan Batist Perlan u međuvremenu je poslao Nadalu specijalnu pozivnicu na njegov turnir, koji bi mu u tom slučaju poslužio kao generalna proba pred grend slem.

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

Iz Španije je, u međuvremenu, stigao negativan odgovor kao i potvrda da se Nadal sprema za Otvoreno prvenstvo Francuske.

- Prethodnih dana bio sam u kontaktu sa Karlosom Kostom i ljubazno mu ponudio jednu od vajld karti za naš turnir. On mi je, takođe ljubazno, odgovorio da Nadal kod kuće u Manakoru nastavlja pripreme za Rolan Garos. U ovom trenutku nije spreman za takmičenje, a u trci je s vremenom da se oporavi do početka grend slema u Parizu - istakao je Perlan.

Posebno je interesantno da će čelendžer u Bordou imati trojicu bivših grend slem šampiona, pošto su dolazak potvrdili Britanac Endi Marej, Švajcarac Stan Vavrinka i Austrijanac Dominik Tim, dok će prvi na opšte iznenađenje biti 28. igrač sveta Jan Lenard Štruf!

- Mnogi su ostali razočarani kad smo dobili negativan odgovor od Nadala, ali ja nisam, iskreno da vam kažem. Već imamo velika imena na turniru, a Nadalov dolazak bi nam višestruko otežao organizaciju - iskren je bio Perlan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading