ZAKUVALO SE PRED DUEL: Museti ZAPRETIO Đokoviću!

Autor:

Sport

13.04.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijan veruje da ima šanse da pobedi najboljeg igrača sveta.

ZAKUVALO SE PRED DUEL: Museti ZAPRETIO Đokoviću!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković Lorenco Museti igraće danas oko 15 časova meč osmine finala na Mastersu u Monte Karlu.

Pred duel u Kneževini koji privlači veliku pažnju oglasio se i mladi Italijan, koji ističe da ima šanse da trijumfuje i da na teren mora da izađe sa pravim mentalnim sklopom.

- Moram da budem spreman da pobedim broja 1, ne čoveka kojem treba priprema za šljaku. Moram da izađem na teren sa pravim mentalnim sklopom za tako nešto - rekao je Museti.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Lorenco Museti

Đoković i Museti su se do sada tri puta sastali u karijeri, a srpski teniser je ostvario sve tri pobede. Ipak, svi se dobro sećaju njihovog duela u osmini finala Rolan Garosa 2021. godine, kada je Italijan poveo 2:0  u setovima. Ipak, Novak je uspeo da pronađe snagu i da napravi veliki preokret, a na kraju mu je rival predao meč, pri rezultatu 4:0 u petom setu.

- Svima je potrebno neko vreme za prilagođavanje na novu podlogu, ali on je ipak svetski broj jedan. Počeo je godinu prilično dobro, osvojio Australijan open, dobio mnogo mečeva. I dalje je to Novak, iako nije igrao mesec dana - istakao je Italijan.

Duel srpskog i italijanskog rivala će početi danas kao treći meč na centralnom terenu, nakon što svoje okršaje završe Siner i Hurkač, odnosno Cicipas i Hari. Upravo će pobednik duela između Sinera i Hurkača u četvrtfinalu igrati sa boljim iz duela u kom se sastaju Đoković i Museti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading