KATASTROFA ZA SRBINA: Užasne vesti iz Hrvatske - doživeo POTPUNI KRAH!

Autor:

Sport

23.03.2023

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo sigurno neće oduševiti teniske ljubitelje u našoj državi.

KATASTROFA ZA SRBINA: Užasne vesti iz Hrvatske - doživeo POTPUNI KRAH!

Foto: Starsport

Novak Đoković i Hamad Međedović

Hamad Međedović, mladi srpski teniser, doživeo je ubedljiv poraz u meču drugog kola čelendžera u Zadru, pošto je za samo 68 minuta poražen od Italijana Matea Gigantea, 199. tenisera sveta, sa 2:0 (6:1, 6:2).

Momak rođen u Novom Pazaru je dobro krenuo u meč, pritiskao je servis italijanskog igrača u prva dva gema, međutim, nije uspeo da protivniku oduzme servis. Od tog trenutka, samo jedan igrač je postojao na terenu, pa je Gigante sa 6:1 rešio prvi deo igre u svoju korist.

Slična situacija je viđena u drugom setu, pošto se Međedović držao sve do 3:2 u drugom delu igre, a onda je naglo popustio, pa je njegov rival sa tri vezana gema rešio pitanje pobednika u svoju korist.

Foto: Starsport

Hamad Međedović, mladi srpski teniser

Očigledno je da se mladi srpski igrač nije oporavio od turnira na kom je učestvovao prošle sedmice, pošto je sjajnom igrom uspeo da osvoji turnir u mađarskom Sekešfehervaru, i da napreduje na 192. mesto ATP liste.

Ipak, umor je očigledno stigao srpskog igrača, koji je u prvom kolu rutinski savladao Vita Koprivu, pa je sada neočekivano lako poražen od Gigantea.

Inače, Hamad Međedović trenutno ima 302 osvojena ATP boda, što mu je dovoljno za 192. mesto sveta, odnosno šestu poziciju među srpskim igračima. Ispred njega se nalaaze Novak Đoković, Miomir Kecmanović, Dušan Lajović, Laslo Đere, odnosno Filip Krajinović, koji je trenutno 77. igrač sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading