Novak Đoković pred IZBACIVANJEM sa turnira!

Autor:

Sport

23.12.2022

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše vesti za srpskog tenisera.

Novak Đoković pred IZBACIVANJEM sa turnira!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski teniser Novak Đoković

Novak Đoković, proslavljeni srpski teniser, nalazi se pred izbacivanjem sa turnira u Dubaiju, pošto se njegova ekipa nalazi u najgoroj situaciji pred poslednje kolo Svetske teniske lige.

Situacija na tabeli kaže da su prvi "Zmajevi", koje predvode Iga Švjontek i Feliks Ože-Aljasim, pošto trenutno imaju 77 bodova i u poslednjem kolu će igrati protiv "Sokolova", ekipe za koje nastupa Novak Đoković.

Tim srpskog tenisera je poslednji na tabeli sa 58 bodova i ima sedam manje od "Orlova", a osam od "Jastrebova", pa je jasno da će vrlo teško obezbediti prolaz dalje iz grupe.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković na turniru u Dubaiju

Novak je u prvom kolu poražen od Aleksandra Zvereva (6:3, 6:4), dok je u drugoj rundi u poslednjem trenutku odustao od duela sa Nikom Kirjosom jer se nije osećao dobro, što se nije svidelo publici u Emiratima.

Za sada, najavljen je za meč sa Feliksom Ože-Aljasimom u petak, a on neće početi pre 18 časova.

Pre njega, snage će odmeriti miks dublovi Dimitrov/Badosa – Rune/Bušar, dok će se nakon toga sastati Arina Sabalenka i Iga Švjontek.

Podsetimo, Novak se naredne nedelje "seli" u Australiju, gde ga početkom godine čeka turnir u Adelejdu, a onda od 16. januara i Australijan open, gde će probati da stigne do jubilarne desete titule u Melburnu, gradu u kom nije mogao da prošle sezone nastupi, posle jednog od najvećih skandala u istoriji sporta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading