SNAŽNA PORUKA ĐOKOVIĆA: Novak DOMINIRAO u Torinu, a zatim poslao podršku ORLOVIMA u Kataru!

Autor:

Sport

20.11.2022

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda poslala podršku legendama.

SNAŽNA PORUKA ĐOKOVIĆA: Novak DOMINIRAO u Torinu, a zatim poslao podršku ORLOVIMA u Kataru!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković je savladao Kaspera Ruda sa 2:0 (7:5, 6:3) u finalu Završnog mastersa u Torinu i na taj način je stigao do rekordne šeste titule na poslednjem turniru u godini.

Đoković je do pobede stigao nakon što protivniku nije dopustio nijednu šansu za brejk, a petom uzastopnom pobedom u Torinu je stigao do pete titule ove godine. Sezonu će na kraju završiti na petom mestu, što je neverovatan uspeh, kada se uzme u obzir gde mu je sve bilo zabranjeno da nastupa.

Savršena Novakova prestava, u kojoj je Norvežanin bio samo statista, pa je na kraju srpski teniser stigao do rekordne šeste titule na poslednjem turniru u godini. Pobedu je Novak proslavio porukom podrške ka fudbalskoj reprezentaciji Srbije, koju za nekoliko dana očekuje prva utakmica na Svetskom prvenstvu u Kataru.

- Ma tako je breee! Ajmo orlovi - stajalo je u poruci koju je Novak Đoković napisao na jednoj od kamera.

Na ovaj način Đoković je poslao snažnu poruku podrške ka reprezentaciji Srbije, koja će sigurno puno značiti našim momcima koji se trenutno nalaze u Dohi, gde se spremaju za meč sa Brazilom.

Svetsko prvenstvo u fudbalu je počelo danas, pobedom Ekvadora protiv selekcije Katara, a naš tim će prvi meč odigrati 24. novembra, kada će odmeriti snage sa "Kariokama". Nakon toga ih čekaju i mečevi sa Kamerunom, 28. novembra, odnosno četiri dana kasnije protiv Švajcarske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading