Britanci se sa OVIM neće složiti: Vilander obrnuo ćurak u Londonu, Šveđanin RASTUŽIO Federera, a Novaka podigao u nebesa!

Autor:

Sport

03.07.2022

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Federer je na osam, Đoković na šest titula, a Mats očekuje da se taj poredak promeni.

Britanci se sa OVIM neće složiti: Vilander obrnuo ćurak u Londonu, Šveđanin RASTUŽIO Federera, a Novaka podigao u nebesa!

Foto: Tanjug/AP

Mats Vilander i Novak Đoković

Šveđanin Mats Vilander izjavio je da očekuje da će Novak Đoković dostići rekord Rodžera Federera na Vimbldonu.

Takvo mišljenje legendarni švedski as crpi iz činjenice da je Srbin najbolji igrač na travi poslednjih nekoliko godina.

Zaista verujem da Novak ima dobre šanse. Mislim da je ubedljivo najbolji igrač na travi i tako je već nekoliko godina. Izgleda bolje svaki put kaga ponovo izađe na teren - naveo je Vilander, koji je potom dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Šta će reći Rodžer? Vilander stao na Novakovu stranu

Jasnije mu je šta je potrebno da radi kada je na travi, kako bi trebalo da se kreće, kad treba da prokliza, a da ne padne, bolje razume kako da se kreće na travi. Postoje zaista dobri izgledi da dosegne osam vimbldonskih titula i da završi sa najvećim brojem slemova od svih njih. Ali naravno, izvesni Rafa Nada nas i dalje iznenađuje - reči su Matsa Vilandera.

Podsetimo, Noleta uskoro očekuje duel osmine finala na Centralnom terenu Vimbldona, a rival mu je Holanđanin Tim van Rajthoven.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading