OVIM JE NALJUTIO MNOGE: Pitali su Rusa o Novaku, njegove reči TRESU planetu!

Autor:

Sport

22.02.2022

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski as progovorio o Đokovićevoj golgoti.

OVIM JE NALJUTIO MNOGE: Pitali su Rusa o Novaku, njegove reči TRESU planetu!

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev i Andrej Rubljov

Saga oko učešća Novaka Đokovića u Melburnu okončana je njegovom deportacijom iz Australije, a podršku Srbinu pružio je ruski teniser Andrej Rubljov.

Rus je Noletov povratak opisao kao "veliku stvar za tenis", čime je razbesneo hejtere širom planete koji su se obrušili na najboljeg igrača današnjice zbog odluke da se ne vakciniše protiv koronavirusa.

- Šta reći o tome... Obeležio je tenis, obeležio je sport i bitan je za njega. Zbog njega, Rafe i Rodžera, tih igrača, zbog njih su počeli da gledaju na mlađe. Oni su preteča svega ovoga što danas imamo, a još uvek su tu. Videćemo šta dalje. Jeste to nešto što je upečatljivo, ali sada moram da se fokusiram na svoju igru i ono što budućnost donosi - izjavio je Rubljov za "Telegraf", a zatim je dodao:

To svi mlađi znaju, mislim da to nije nešto što je tajna. Trebalo bi svi da budu srećni što je Novak ponovo na terenu. Verujem da je to dobro za tenis - podvukao je Rubljov.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Stao uz Novaka - Andrej Rubljov

Podsetimo da se Đoković trijumfalno vratio na teren, pošto je u prvom kolu Dubaija nadigrao Italijana Lorenca Musetija, u dva seta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading