LUDILO ARAPA SE PRELILO I NA RUKOMET! Saudijci nude Hansenu 6.000.000, depresivni Danac kreće stopama Ronalda i Mbapea?!

Autor:

Sport

24.07.2023

22:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gotovo neverovatna informacija, nezapamćeno u svetu rukometa.

LUDILO ARAPA SE PRELILO I NA RUKOMET! Saudijci nude Hansenu 6.000.000, depresivni Danac kreće stopama Ronalda i Mbapea?!

Foto: Tanjug/AP

Mikel Hansen

Proslavljeni rukometaš Mikel Hansen dobio je, za standarde ovog sporta, neverovatnu ponudu iz Saudijske Arabije. Kako prenose mediji u Tunisu, Danac će, u slučaju da se preseli na Bliski istok, godišnje zarađivati čak šest miliona dolara!

Hansen je trenutno član Olborga, za koji ne igra u poslednjih šest meseci, ali to nije sprečilo Saudijce da mu upute nepristojnu ponudu. Njihov cilj je da privlačenjem velike svetske zvezde popularišu rukomet u svojoj zemlji i da se predstave svetu u pravom svetlu.

 

 

Inače, danski as je jedini rukometaš ikada koji je uspeo da potpiše milionski ugovor za 12 meseci. Pari Sen Žermen ga je svojevremeno plaćao milion i po evropskih novčanica godišnje, ali su Saudijci "pomerili standarde". Ostaje samo da se vidi da li je Hansenu novac prioritet, ali teško je poverovati da bilo ko može da odbije sumu od šest miliona.

Podsetimo da Saudijska Arabija izdvaja enormna ulaganja u fudbalu, u tu zemlju se već preselio Kristijano Ronaldo, a blizu transfera u Al Hilal je i Francuz Kilijan Mbape.

Podsećanja radi, Hansen ima 35 godina, a u dresu nacionalnog tima uspeo je da osvoji zlatne medalje na svim velikim takmičenjima - Olimpijske igre, Svetsko prvenstvo i šampionat Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading