HRVATSKI SENZACIONALIZAM: Zanima ih samo pitanje VAKCINACIJE Novaka Đokovića!

Autor:

Sport

18.02.2022

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je sinoć bila prikovana uz male ekrane. Toliko priželjkivan intervju najboljeg tenisera sveta emitovan je na RTS-u, a interesantno je videti kako su navedeni razgovor ispreatii komšijski mediji.

HRVATSKI SENZACIONALIZAM: Zanima ih samo pitanje VAKCINACIJE Novaka Đokovića!

Foto: Ilustracija: Republika.rs, Tanjug/AP, Pixabay

Novak Đoković

Veliku pažnju, kako u Srbiji, tako i u regionu izazvao je juče emitovani intervju Novaka Đokovića.

Interesantno je bilo videti kako su navedeni razgovor ispratili hrvatski mediji, a deluje da nisu žudili za senzacionalizmom. Tako je recimo "Index" bio dosta neutralan, pa je samo preneo šta je sve Novak pričao.

Najviše su ih zanimali delovi u kojima je Đoković priznao grešku što je zaražen otišao na intervju za L’Ekip, interesantno im je bilo da prenesu Novakovu zahvalnost za Kirjosovu podršku, ali posebnu pažnju privukao im je odgovor na pitanje “vakcinacija”.

Dosta prostora posvetili su tome što je Srbin ipak ostavio otvorenu mogućnost da se u budućnosti vakciniše, ako na ovaj način ne bude mogao da učestvuje na svim turnirima na kojima bude želeo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading